Design & websites

Design, uanset om det er digitalt eller analogt, er aldrig statisk. Det er gnisten, der tænder en samtale mellem dig og din målgruppe.

Vi designer og bygger alle vores løsninger i WordPress og Webflow. Vi mener, at både WordPress og Webflow er fremragende CMS-systemer på markedet. Dog er Webflow en mere professionel platform med bedre sikkerhedsfunktioner i forhold til WordPress.

Vi bruger Elementor som en gratis plugin til at designe siderne i WordPress. Elementor gør det nemt at skabe flotte sideopsætninger.

Med WordPress kan du selv opdatere din hjemmeside med nyt indhold, udvide med nye funktioner (plugins) og løbende tilpasse siden, så den følger jeres forretning og behov. På samme måde giver Webflow dig mulighed for at opdatere og tilpasse din hjemmeside, men med ekstra fokus på professionel funktionalitet og avancerede sikkerhedsfunktioner.

En pris på hjemmeside design kan variere afhængigt af virksomheden og de specifikke ønsker og behov for hjemmesiden.

Vi bygger hjemmesider fra 10.000 kroner og inkludere en række tjenester såsom udvikling af et brugervenligt design, opsætning af indhold og funktioner, samt lancering og vedligeholdelse af hjemmesiden.

Det kan også omfatte support og rådgivning i forbindelse med valg af domæne og hosting. Prisen kan variere afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af hjemmesiden, samt de ønskede ekstra funktioner og features.

Det er derfor vigtigt at diskutere dine specifikke behov med en hjemmeside design virksomhed for at få en mere nøjagtig pris.

Unikt design

Et originalt, æstetisk og gennemarbejdet design der afspejler jeres virksomheds brand

Brugervenlighed

Baseret på WordPress og Elementor så I selv kan vedligeholde jeres hjemmeside

Mobil & tablet venlig hjemmeside

Responsive design der betyder at hjemmesiden tilpasser sig alle skærmstørrelser

Personlig og nærværende rådgivning

Hos os er I i trygge hænder gennem hele processen. Vi hjæper med strategi så hjemmeside projektet bliver kørt sikkert i mål

100% ejerskab og ingen binding

I har 100% ejerskab over jeres nye hjemmeside og der er ingen binding eller abonnementer.

Hjemmeside til alle typer virksomheder

Vi bygger hjemmesider til alle typer virksomheder og budgetter

© Copyright 2023 – NORDIC DNA. Alle rettigheder forbeholdes